We contacteren je binnen de 24 uren!

We hebben alle gegevens goed ontvangen. Binnen de 24 uren nemen we contact met je op.

Kan je niet wachten? Bel ons op het nummer 0485 33 38 89, email ons via info@ibsconstruct.be of druk op de knop hieronder.

Onze service

Het plaatsen en onderhouden van een centrale verwarmingsketel, ventilatiesystemen of sanitair is geen sinecure. Gelukkig kan u steeds rekenen op het ervaren team van IBS Construct. Hierbij houden wij steeds rekening met uw noden en wensen. Onderstaande diensten bieden wij momenteel aan.

Centrale verwarming

Badkamers en sanitair

Blog

We geven het toe: wij zijn echt gepassioneerd door alles wat we doen. Om onze passie wat van ons af te schrijven, zijn we dan ook begonnen met een blog. 

Hoe kies je het best een nieuwe CV-ketel?

Er zijn veel mogelijkheden bij het kiezen van een nieuwe CV-ketel: HR-ketels, solo cv-ketels en combiketels. De keuze kan gemaakt worden op basis van het vereiste rendement, de oppervlakte die verwarmd moet worden, de beschikbare plaats, het aantal bewoners van je huis of appartement, etc. Elke situatie is anders - wij staan voor je klaar om samen tot de beste keuze te komen.

Hoe vaak is een onderhoud verplicht?

De algemene vuistregel is om je CV-ketel eens per jaar door een vakman te laten nakijken. Veel brandverzekeringen eisen dat je je boiler minstens één keer per jaar laat nakijken om gedekt te blijven. Als je een huis of appartement huurt, zal dit ook vaak zo opgenomen zijn in je huurcontract. Wettelijk gezien moeten CV-ketels op gas minstens 2-jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.

Wat is een conformiteitscertificaat?

Een onderhoud moet wettelijk gezien gebeuren door een echte vakman die hiertoe bevoegd is. Na een onderhoud van de ketel krijg je een "conformiteitscertificaat" dat de naam, het goedkeuringsnummer en de handtekening van de vakman bevat. Dit attest kan je nadien gebruiken als officieel bewijs. Als je een huis of appartement huurt, zal de huisbaas vaak vragen om dit conformiteitscertificaat door te sturen.

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?

Dankzij onze ervaring adviseren wij veel klanten bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor het onderhoud en eventuele reparaties. Naast de klassieke loodgieterij zijn we ons doorheen de jaren ook meer en meer gaan toeleggen op totale en gedeeltelijke renovaties.

In welke regio zijn jullie actief?

Meestal werken we in en rond de omgeving provincie Antwerpen. In het verleden hebben we ook al vaker projecten gedaan in zowel Nederland als in andere provincies van België.

Hoe snel contacteren jullie ons?

Snelheid is één van onze troeven waar we veel positieve feedback over krijgen. Wanneer je aangeeft met een dringend probleem te zitten, zullen wij meteen contact met je opnemen. In elk geval trachten we je steeds binnen de 24 uur verder te helpen.

Zijn er ook andere manieren om IBS Construct te contacteren?

Natuurlijk. Je kan ons steeds bereiken via het telefoonnummer +32 485 33 38 89 of per mail via het e-mailadres info@ibsconstruct.be.

IBS CONSTRUCT BV
Boterpotlaan 12
2910 Essen
BTW 0750.940.841
+32 485 33 38 89
Info@ibsconstruct.be
Algemene voorwaarden
Privacybeleid